Жах як страшно! 5 незвичайних страв для вечірки на Хеллоуїн

Вирішили відсвяткувати День всіх святих? Ці тематичні закуски приведуть ваших гостей в захват.


«Мумії»

Хто не любить сосиски в тісті? Трохи змінимо рецепт, щоб надати популярній закусці вид мумії, оберненої в тканину.

Разморозьте листкове тісто і наріжте його на смужки шириною близько 1 см. Оберніть ними сосиски внахлест, залишивши порожній простір.

Змастіть «мумії» яєчним жовтком і запечіть при температурі 180 градусів до готовності теста (приблизно 15-17 хвилин).

Перед подачею намалюйте на сосисці очі за допомогою гірчиці.

«Криваві монстри»

Для цієї страви вам знадобляться:

  • м’ясні фрикадельки;
  • томатний соус;
  • булочки для гамбургера;
  • вершкове масло;
  • оливки.
    Обсмажте невеликі м’ясні фрикадельки і доведіть їх до готовності на повільному вогні, заливши томатним соусом.

Поки начинка готується, розріжте булочки навпіл, змастіть вершковим маслом і трохи підсушіть в духовці до золотистого кольору.

Приступимо до збірки страви. Викладіть на одну частину булочки дві фрикадельки разом з томатним соусом і накрийте їх другою частиною булочки. Помістіть на м’ясну начинку два «ока» з оливок. А щоб скріпити всі частини страви, використовуйте дерев’яну шпажку.

«Черв’яки в грязі»

Ця страва готується дуже швидко. На весь процес піде максимум 15 хвилин. А результат змусить здригнутися навіть самих незворушних гостей.

Вам знадобляться:

  • 2 склянки холодного молока;
  • 1 упаковка готового шоколадного пудингу;
  • 220 г збитих вершків;
  • 1,5 склянки раскрошенного шоколадного печива (наприклад, Oreo)
  • 20 готових мармеладних черв’яків.

Змішайте пудинг з холодним молоком. Збивайте суміш до тих пір, поки порошок повністю не розчиниться в молоці. Залиште пудинг застигати на 5 хвилин. Вмішайте в масу збиті вершки і півсклянки раскрошенного печива.

Розкладіть блюдо по келихам, зверху посипте печивом і прикрасьте мармеладними черв’яками. Перед подачею охолодіть.

«Павутина»

Для цього десерту вам знадобляться 96 солоних паличок, 2 склянки білої карамелі і 0,5 склянки не сильно солодких шоколадних чіпсів.

Підготуйте два дека і застеліть їх харчовою фольгою. Викладіть на них «сніжинки» з солоних паличок (8 штук на кожну). Нагрійте карамель в мікрохвильовій печі, щоб вона стала рідкою, і намалюйте їй павутину, яка зв’яже всі палички в одну конструкцію.

Розтопіть шоколадні чіпси і викладіть їх в кулінарний мішок. Намалюйте шоколадом павука в центрі кожної павутини. Після того як карамель і шоколад повністю охолонуть, можете подавати солодощі до столу.

- Advertisement -

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.