Рятуємося від спеки: рецепт айс-кави

Ми звикли пити каву гарячою, але насправді вона може стати чудовим прохолодним напоєм, який підбадьорить і освіжить у спекотні дні

Інгредієнти:

  • 4-6 чайних ложок натуральної меленої кави
  • 300 мл води
  • 3 столові ложки згущеного молока
  • за бажанням збитих вершків

Приготування:

Заздалегідь зварити каву для льоду, використовуючи половину від усієї меленої кави. Дати їй охолонути, процідити та розлити по формочках. Відправити в морозилку до замерзання.

Зварити міцну каву і відразу ж змішати зі згущеним молоком. Перемішати до однорідності, згущене молоко має повністю розчинитися. Дати трохи настоятися і процідити, адже кавова гуща нам не потрібна.

Наповнити склянку кавовим льодом, льоду чим більше, тим краще.

Зверху влити холодну каву. Перемішати та насолоджуватися напоєм.

- Advertisement -

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.