Курячі ніжки по-тайськи

Поки курочка запікається в духовці ви зможете швидко приготувати гарнір.

Інгрідієнти:

Складові:

  • М’ясо курки (суміш гомілок і стегенець) 1 Кілограм
  • Масло рослинне 1 Столова ложка
  • Соус чилі солодкий 3 столові ложки
  • Соус рибний 1 Чайна ложка
  • Імбир корінь (2,5 см) 1 Штука
  • Часник 1 Зубчик
  • Лайм (цедра) 1 Штука
    Для гарніру:
    – Рис довгозерний 250 Грамів
    – Кокос (стружка) 4 столові ложки
    – Кінза 1/2 Пучка

Спосіб приготування


Розігрійте духовку до 200 градусів.

Курячі гомілки і стегенця вимити, обсушити, викладіть на деко. Часник і корінь імбиру очистіть, натріть на дрібній тертці. Вимиту кінзу дрібно наріжте.

Збризніть шматочки курки рослинним маслом, соусом чилі, соком лайма, посипте цедрою, часником, імбиром, перемішайте руками прямо на деку.

Поставте деко в розігріту духовку, запікайте протягом 30 хвилин.

Поки курка запікається, приготуйте рис за інструкцією на упаковці. Посипте варений рис кінзою, кокосовою стружкою і подавайте разом з запеченими шматочками курки, полийте соком з дека.

- Advertisement -

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.