Швидко зробити пінку для капучино без кавомашини вдома?

Зізнавайтесь, вам подобається кава з молоком та бомбезною пінкою. Саме тому ви п’єте улюблений напій не вдома, а у кав’ярні? Звісно так, адже більшість кавоманів просто обожнюють густу та смачну пінку. Як це зробити, і насолоджуватись улюбленим напоєм вдома? Без проблем.

Звичайна скляна банка з кришечкою, наливаємо підігріте до п’ятдесяти градусів молоко з 2,5 відсотка жирністю, щільно закриваємо та збовтуємо. Варто зазначити, кількість молока не має перевищувати половину тари. Отриману пінку стабілізуємо в мікрохвильові печі, секунд тридцять вистачить. Після нехитрих маніпуляцій ми отримуємо щільну та густу пінку, обережно, за допомогою ложки переносимо її до склянки з кавою.

Інший спосіб отримати бажане, це використовувати звичайний френч-прес, за наявності останнього у вас вдома. Достатньо додати тепле молоко до колби, і інтенсивними рухами підіймати прес всередині колби до бажаного результату, з практики в середньому вистачає секунд тридцять. Збите молоко додаєте до готової кави разом з корицею чи тертим шоколадом. Всі залежить від ваших вподобань та фантазії.

Лише два способи, і ви маєте змогу насолоджуватись кавою з молоком просто вдома.

Читайте також – чи насправді кава корисна для всіх?

- Advertisement -

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.