Соковита біла риба з овочами і спеціями у фользі

Завдяки цікавій технології загортання риби у фольгу, вона зберігає соковитість.

Як-то ми зовсім випустили з виду страви з риби, тепер потрібно виправляти. Пропонуємо швидко і дуже смачно запекти рибу з овочами в духовці в особливих конвертах

Завдяки цікавій технології загортання риби у фольгу, вона зберігає соковитість і наповнюється ароматом овочів і спецій. Конверти можна зробити порційні і подавати прямо в них же до столу.

Інгредієнти:

  • 300 грамів філе білої риби
  • 1 червоний болгарський перець
  • 1 цибулина
  • 1 кабачок
  • 2 зубчики часнику
  • для смаження олії
  • за смаком спеції — будь-які, за бажанням

Інгредієнти

Потрібно нарізати всі овочі дрібним кубиком (приблизно за пів сантиметра). Добре розігріти рослинну олію в сковороді і обсмажити цибулю протягом 2 хвилин. Далі до цибулі додати перець, також на пару хвилин, і кабачок. Обсмажувати ще хвилини три. Дрібно нарізати часник і відправити його до овочів. На цьому етапі можна додати трохи улюблених спецій або соус чилі.

Тепер необхідно згорнути конверти.

На стіл покладіть аркуш фольги (блискучою стороною вгору). Лист повинен бути на 5 сантиметрів ширшим, ніж філе з кожної сторони. Зверху накриваємо таким же листом пергаменту. Довгі сторони потрібно підвернути два рази по 0,5 сантиметра. Укладаємо в центр філе.

Порада: фольгу завжди потрібно ставити дзеркальною стороною до їжі. Якщо зробите навпаки, то тепло буде відбиватися від їжі. Це стосується і солодкої випічки, і коли ми готуємо м’ясо, рибу, птицю.

Рибу посолити, поперчити і посипати обсмаженими овочами. Тепер накрийте рибу ліворуч і праворуч, а потім підверніть верх і низ фольги разом з пергаментом. Перекласти конверт на деко і поставити в духовку на 200 градусів, хвилин 15-20.

Приємного апетиту!


- Advertisement -

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.