Рецепт смузі з моркви, буряка, яблука та імбиру

Головний компонент у рецепті – буряк, він незамінний при втомі та занепаді сил. Сік буряка містить багато заліза, завдяки цьому він робить вплив на склад крові, утворення еритроцитів, розширює судини, покращує пам’ять, стимулює імунітет. У буряках є багато пектинів, які захищають наш організм від руйнівної дії радіації і важких металів, що перешкоджають розвитку в кишечнику шкідливих мікроорганізмів, його сік чудово очищає нирки, печінку, всі системи організму.

Морква і яблуко – також багаті корисними речовинами, роблять цей напій чарівним.

Імбир і ехінацея додають імуностимулюючої ефекту, стійкості організму до дії несприятливих чинників навколишнього середовища.

Інгредієнти:

  • Морква – 1 штука
  • Буряк – 2 штуки
  • Яблуко – 1 штука
  • Сік шматочка імбиру
  • Пакетик вітаміну С
  • Кілька крапель спиртової настоянки ехінацеї

Спосіб приготування:

  • З усіх інгредієнтів вичавлюємо сік, змішуємо, додаємо пакетик аскорбінової кислоти в кінці.

- Advertisement -

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.