Рецепт салату з тунцем і авокадо

Дуже поживний і при цьому дієтичний салат, який готується лише за пару хвилин. Простий рецепт від Дана Мирона, шеф-кухар Margarita Bistro. Щоб страва вийшла дійсно смачною, постарайтеся знайти в магазині всього два інгредієнти, але дійсно хорошої якості – філе свіжого тунця і м’який ніжний авокадо для гуакамоле. Саме ці продукти солісти в салаті, інші лише відтіняють їх смак.

Інгредієнти:

  • 50 г свіжого тунця
  • 15 мл оливкової олії
  • 5 г свіжого зору
  • 5 мл соєвого соусу
  • щіпка спеції шічімі
  • лимонний сік за смаком

Для гуакамоле:

  • 1 авокадо
  • 1/2 ч. Л. оливкового масла
  • гілочка кінзи
  • сік лайма
  • сіль і перець

Пиготування:

  1. Нарізати тунця кубиками.
  2. Для гуакамоле: з’єднати очищений пом’ятий авокадо, сіль, перед, сік лайма, оливкову олію, додати нарізану кінзу.
  3. Перемішати тунець з гуакамоле і соєвим соусом. Викласти на тарілку.
  4. Посипати готову страву шічімі, прикрасити тертим хріном.

- Advertisement -

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.