Лайфхаки від бабусі. Як приготувати ідеальне бізе і нагодувати дітей яєчнею

Бабусі чомусь, на відміну від мам, готують просто приголомшливо, навіть в найважчі дефіцитні роки.

  • Перш ніж збивати білки на бізе, потрібно дати яйцям трохи полежати при кімнатній температурі (холодний білок піднімається гірше).
  • Найпростіший спосіб змусити дітей з’їсти яєчню – зробити її смішною. Розрізати великий перець на кільця, обсмажити спочатку кільце, а потім в центр кільця з перцю дадати яйце, і на готову яєчню викласти листочками зелені обличчя. Яйце дуже добре поєднується з обсмаженим солодкуватим болгарським перцем.
  • Для «бовтанки» (те, що сьогодні ми називаємо модним словом «скрамбл») насадити на зубці виделки часточку часнику, розбити яйце на сковороду з маслом, і виделкою з часником взбити яйце прямо в сковороді. Так яйце бере ледь-ледь аромат часнику, і сам скрамбл виходить набагато більш об’ємним за смаком, ніж просто збиті яйця.

- Advertisement -

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.