Картопля Айдахо: тепер ви будете готувати картоплю тільки так

Дуже вже сподобався смак і формат картоплі в стилі Айдахо.

До речі кажучи штат Айдахо, це штат в якому вирощують найбільше картоплі

Інгредієнти:

  • Молода картопля
  • Кетчуп чилі (або соус чилі)
  • Кріп
  • Часник
  • Паприка

Соус:

  • Сметана
  • Майонез
  • Гірчиця
  • Часник
  • Кріп

Картоплю розрізаємо на 4 часточки.

Відварюємо 2-3 хвилини.

Відлік часу від моменту коли вода почала вирувати.

Для заправки дрібно нарізаємо кріп.

Дрібно нарізаємо часник.

В кріп з часником додаємо сіль.

Додаємо паприку — 1 столова ложка цілком згодитися.

Додаємо кетчуп (або соус) чилі.

Якщо кетчуп 2 столові ложки (якщо соус 1 столова ложка цілком згодиться).

Ретельно перемішуємо.

Відварені шматки картоплі заправляємо приготовленим соусом.

Ретельно перемішуємо.

Заготовляємо деко з папером для випікання.

Висипаємо картоплю на деко в один шар.

Це важливо що б картоплини не лежали горою.

Відправляємо в духовку при температурі 200-220 градусів на 25-30 хвилин.

Поки печеться картопля можна приготувати соус, знову ж кріп дрібно нарізаємо.

Подрібнюємо часник теж.

Додаємо 2 ложки майонезу.

Туди ж 2 ложки сметани.

Туди ж 1 чайну ложку гірчиці.

Ретельно перемішуємо.

Через 25 хвилин дістаємо картоплю, макаємо в соус і насолоджуємося.

- Advertisement -

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.