Домашні тонкі млинці

Млинці смачні та потрібні завжди: влітку й взимку, дітям та дорослим. Вони можуть бути різними – залежно від приводу та сезону, але вони завжди є особливим знаком любові та турботи.

Інгредієнти:

  •      3 яйця
  •      1 ст. л. цукру
  •      1 ч. Л. солі
  •      500 мл молока
  •      280 г борошна
  •      3 ст. л. рослинного масла
  •      вершкове масло, сметана, варення для подачі

Приготування:

  1. У мисці злегка збити яйця з цукром та сіллю.
  2. Додати половину молока, перемішати.
  3. Потроху додати борошно, перемішуючи до консистенції однорідної густої сметани.
  4. Додати решту молока та ретельно перемішати. Додати масло, перемішати і залишити на 10-15 хвилин.
  5. Нагріти чавунну сковороду, змастити олією та смажити млинці з двох сторін. Викладати їх стопкою, змащуючи маленьким шматочком вершкового масла. Подавайте з варенням та сметаною.

 

 

- Advertisement -

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.