Афогато

Афогато – прекрасний десерт для любителів кави, один з популярних італійських десертів. Такий десерт дуже хороший для фінальної точки вечері. «Аffogato» перекладається як «потонув» або «потопельник». Але геть страшні назви – це всього лише кулька ніжного вершкового морозива, залита міцною кавою.

Вам знадобиться:

  • міцно заварена кава
  • вершкове морозиво
  • різні топінги за бажанням
  • на додаток для дорослого варіанту можна взяти вершкові лікери або коньяк

Крок 1

Фото: mint-rosemary.com

Заваріть міцну каву. Звичайно, не розчинну. Потрібно, щоб аромат свіжої кави зводив з розуму.

Крок 2

Фото: mint-rosemary.com

Залийте морозиво зверху, зовсім небагато. Нехай морозиво не буде повністю покрито кави.

Всі додаткові топінги і алкоголь додавайте за бажанням, можна їх виставити на столі. Нехай гості трохи розважать себе. Вони можуть додавати в десерт те, що їм подобається.

- Advertisement -

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.